Detingut un conductor que portava droga oculta en paquets per a enviar-la a l'estranger

Detenido un conductor que portaba droga oculta en paquetes para enviarla al extranjero
  10/03/2023

La Guàrdia Civil, dins del Pla Nacional contra el Tràfic i el Consum de Drogues, ha detingut un jove com a autor d'un delicte contra la salut pública. El detingut transportava droga en paquets disposats per a ser enviats a l'estranger.

            En un dels controls de seguretat ciutadana a Ondara, la Guàrdia Civil va observar que un vehicle va tractar d'eludir el dispositiu, però els agents van aconseguir detenir-lo pocs metres més endavant. El conductor era un jove argentí de 23 anys d'edat i veí d'Ondara. El nerviosisme del jove i una forta olor d'haixix va despertar sospites.  Després d'inspeccionar l'interior del cotxe, els agents van descobrir una bossa d'anar a comprar que contenia una envasadora de buit i tres paquets postals que anaven dirigits a Itàlia.

            A l'interior dels paquets hi havia tres tauletes d'haixix, dos trossos més petits de la mateixa substància i una bossa que contenia xocolatines en forma d'ou. La bossa de dolços es trobava amb el precinte manipulat i contenia tres glans d'haixix camuflades. També es va trobar documentació amb informació de quantitats de diners i pesatges.

            En total s'ha intervingut 304 grams d'haixix i la documentació citada, per la qual cosa s'ha detingut al jove per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. El detingut ha estat posat a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Dénia, qui ha decretat la seva llibertat amb la imposició de mesures cautelars.

<<< Tornar a la portada