Detenen a dues persones que es dedicaven a robar maquinària en furgonetes de Dénia 

Detienen a dos personas que se dedicaban a robar maquinaria en furgonetas de Dénia 
  24/11/2023

Una operació de la Policia Nacional de Dénia ha permés detindre a un home i una dona, que presumptament havien robat en 25 furgonetes que contenien maquinària d'obra i jardineria. Actuaven a la nit en zona de descampats per a evitar ser vistos i trencaven algun cristall del vehicle per a accedir a l'interior. 

Els detinguts, de nacionalitat espanyola i de 20 i 35 anys d'edat, van ser sorpresos de matinada pels agents quan estaven cometent un altre robatori d'una furgoneta, on es guardava maquinària d'obra. Abans, havien fet el mateix en un altre vehicle que va ser localitzat prop d'allí. Els autors han sigut posats a la disposició del jutjat. A més, la Policia ha identificat a una tercera persona que podria ser detinguda en breu per la seua participació en estos robatoris. 

La investigació duta a terme per la Brigada de Policia Judicial de la Policia Nacional a Dénia posa fi a l'elevada activitat delictiva dels detinguts, que estaven duent a terme un important perjudici econòmic a les víctimes. Principalment, eren treballadors autònoms, que quan es disposaven a recollir els seus vehicles per a iniciar la jornada laboral, es trobaven amb un dels cristalls trencats i sense les seues eines de treball. 

<<< Tornar a la portada