Detenen el autors d'una renyina tumultuària amb armes blanques a Calp

Detienen a los autores de una riña tumultuaria con armas blancas en Calp
  31/01/2023

La Guàrdia Civil i la Policia Local han detingut quatre homes per la seva presumpta participació en una baralla amb armes blanques el passat dia 25 de gener a Calp. Tots els involucrats van resultar ferits amb talls i incisions. Els fets van succeir sobre les 9 hores en un cèntric carrer de la localitat i a plena llum del dia. Diversos vianants van avisar immediatament al 112. Els agents van trobar un grup de quatre homes amb ferides lleus per talls  i incisions, així com tres ganivets i una navalla tipus palometa.

            Els presumptes autors de la baralla, segons informen fonts oficials, són quatre homes d'entre 24 i 37 anys i de nacionalitats colombiana i alemanya, tots amb antecedents policials per fets relacionats amb robatoris, tràfic de drogues, lesions i amenaces. A més, continuen les mateixes fonts, pertanyen a dues bandes diferents dedicades al tràfic de drogues en diferents localitats a la província d'Alacant.

            La baralla s'havia originat per un ajust de comptes entre les dues bandes, en la qual es reclamaven mútuament un deute per venda de drogues. Els quatre participants van ser detinguts pels agents in situ i se'ls ha imputat un delicte de renyina tumultuària. Tots els involucrats, juntament amb les armes blanques utilitzades, han estat posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 1 de Dénia, que ha decretat la posada en llibertat de tots ells amb la imposició de mesures cautelars.

<<< Tornar a la portada