Els cossos de seguretat reforcen la vigilància contra els robatoris a Benissa i Teulada 

Detienen al autor en un robo en Teulada tras reforzar la vigilancia  entre Policía Local y Guardia Civil
  20/11/2021
El pla d'acció coordinat ha permés la detenció de tres presumptes delinqüents que actuaven en diferents llocs del territori nacional 

La Guàrdia Civil d'Alacant i les Policies Locals de Benissa i Teulada, han intensificat en aquests dies les accions de vigilància encaminades a la prevenció dels delictes relacionats contra el patrimoni. El resultat d'aquesta actuació coordinada ha sigut la detenció de tres persones per la comissió de diversos delictes contra el patrimoni, un d'ells comesa a Teulada. 
Per a fer front a possibles delictes contra el patrimoni, com a robatoris amb força en les coses en interior d'habitatges, especialment a les urbanitzacions residencials de les localitats de Benissa i Teulada, la Companyia de la Guàrdia Civil de Calp, va establir a principis del passat mes d'octubre diversos dispositius de vigilància, coordinats amb les Policia Locals de tots dos municipis. L'estreta col·laboració per a l'execució dels diferents operatius entre els agents de sengles Forces i Cossos de Seguretat ha permés potenciar millors resultats. 
    Fruit de la posada en marxa d'aquest pla preventiu, es va apreciar un descens de la comissió de delictes contra el patrimoni registrats en la zona. Paral·lelament, la informació recaptada a més, ha permés l'obertura de nombroses línies d'investigació per a la prevenció de nous fets, així com per a fer possible l'esclariment de robatoris que ja havien sigut comesos.
El resultat d'aquesta actuació coordinada, ha sigut la detenció de tres homes. Un de nacionalitat alemanya de 68 anys, al qual li constaven dues reclamacions judicials de Benidorm i Dénia, un altre de nacionalitat marroquina de 22 anys, al qual li constava una reclamació d'un Jutjat de Madrid, també per delictes de robatori amb força, i un tercer, de nacionalitat romanesa, de 36 anys, detingut com a presumpte autor d'un delicte de furt comés en un habitatge de Teulada el 4 d'octubre. Els tres han sigut posats a la disposició del jutjat d'Instrucció de Dénia, i els dos últims han quedat en llibertat amb càrrecs. 
D'altra banda, durant els controls realitzats pels agents, s'ha investigat a set persones per delictes contra la seguretat viària, per conduir sense tindre permís, i per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, excedint el nivell d'alcohol permés, a més d'altres 22 infraccions de diferent tipus.

<<< Tornar a la portada