Deu festers i festeres reivindiquen “La colombòfila” de Sanet i Els Negrals com a inici formal del calendari fester d'estiu a La Rectoria

Deu festers i festeres reivindiquen “La colombòfila” de Sanet i Els Negrals com a inici formal del calendari fester d'estiu a La Rectoria
  08/06/2024

“La colombòfila de Sanet i Els Negrals” inicia el proper divendres el calendari fester de la Rectoria reivindicant-se com a la festa de la joventut que suposa el preàmbul del calendari d’estiu a la Rectoria.

        La comissió de festes integrada per Montana Almiñana Pérez, Alexia Ferrando Tomás, Marc Berruti Saubà, Nerea Sànchez Pereira, Angie Estela Prats, Amaya Mut Tomàs, Vicent Rovira Mut, Pau Mut Sobrecases, Neus Morant Llompart i Arnau Far Grañó ha organitzar un complet programa d’actes per a agafar el relleu d’una festa que tradicionalment anava a càrrec dels colombaires, i en la que els adolescents han aprofitat la seua efervescència i el bon oratge per a calfar els motors de l’ambient que es viu a l’interior de la Marina Alta en els mesos de l’estiu que es clausura també al municipi a principis de setembre amb les festes patronals en honor al Crist de la Salut.

        L’agenda es la següent:

 

DIVENDRES 14

        -A les 12 h.: Volteig general de campanes

        -A les 20.30 h.: Cercavila per l’Agrupació Musical de la Rectoria subvencionada per l’Ajuntament i recollida de festers i festeres per a l’ofrena de flors a Sant Antoni de Padua, junt als voluntaris que ho desitgen. En acabar l’ofrena es dispararà una traca multicolor.

        -A les 22 h.: Sopar de coques a benefici dels festers del Crist de Sanet i Els Negrals, amenitzat per la música de Ximo i Raquel. La comissió de festes convidarà a cervesa, cacaus i salmorra.

        -A la 1 h.: Gran discomòbil Krakatoa.

 

DISSABTE 15

        -A les 8 h.: Gran despertada amb coets i la batucada Batugària de la Rectoria.

        -A les 11.45 h.: Cercavila i arreplegada de festers i festeres a càrrec de l’Agrupació Musical la Rectoria, subvencionat per l’Ajuntament.

        -A les 12.30 h.: Missa solemne en honor a Sant Antoni de Pàdua cantada pel Cor de La Rectoria, subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant. En finalitzar es dispararà una traca multicolor i la Comissió 2024 convidarà a tot el poble a un vi d’honor davant de l’església i es repartirà el pa beneït.

        -A les 17.30 h.: Espectacle de màgia infantil a la plaça del Crist per als més menuts subvencionat per la Diputació d’Alacant. Es repartirà berenar.

        -A les 18.30 h: Actuació del Duo Mariachi Veracruz a la plaça del Crist.  

        -A les 20.30 h.: Cercavila i arreplegada de festers i festeres a càrrec de l’Agrupació Musical la Rectoria.

        -A les 21 h.: Solemne processó en honor a Sant Antoni de Padua. En finalitzar es dispararà una traca multicolor.

        -A les 0.30 h.: Gran revetla amenitzada per l’orquestra Flama.

 

 

<<< Tornar a la portada