Disuelven en Xàbia una fiesta privada con más de un centenar de invitados

Disuelven en Xàbia una fiesta privada con más de un centenar de invitados
  27/07/2020

Agents de la Guàrdia Civil i Policia Local de Xàbia van dissoldre en la matinada del dissabte una festa privada amb més d'un centenar de convidats. La intervenció policial es va iniciar a les 3.30 hores arran d'una denúncia interposada per un veí que protestava per la música i sorolls provinents d'una casa en el cami Vell de la Granadella. Quan els agents es van personar en el lloc van comprovar que es tractava d'una festa multitudinària, una cosa específicament prohibida en l'últim decret autonòmic 11/2020 de 24 de juliol que regula les mesures sanitàries per a previndre la Covid 19.

        El dispositiu policial va dissoldre la festa, va prendre les dades de tots els assistents per si es registrara algun brot i va denunciar a les organitzadores -de lloguer en l'habitatge que va acollir la festa- per infracció greu regulada en aquest decret.

        A més d'aquesta intervenció, els dos cossos policials de manera conjunta, van realitzar en la mateixa nit i matinada diverses inspeccions en locals d'oci de la zona de l'Arenal per a comprovar que es complien les mesures de seguretat corresponents, alçant diverses actes d'infracció.

Subscriu-te!