Dénia ampliarà les zones de parking per a pal·liar la supresió de places

Dénia ampliará las zonas de parking para paliar la supresión de plazas
  22/06/2020

Grimalt anuncia la posada en marxa d'un autobús urbà circular

L'equip de govern està treballant per a l'obertura d'una nova zona de pàrquing que contribuirà a pal·liar la supressió de places d'aparcament que s'ha produït en les últimes setmanes. L'alcalde, Vicent Grimalt, no ha volgut revelar on estarà encara que ha assenyalat que “seria un gran alleujament” per a aparcar este estiu. A més, ha anunciat que amb tota probabilitat aquesta setmana s'obrirà el solar de l'antic minigolf de Les Rotes on caben uns 200 vehicles i està operatiu les 24 hores.

        La supressió de places d'aparcament en carrers com l'Esplanada Cervantes, La Mar o el Passeig del Saladar es va realitzar per a afavorir la distància social, creant un nou carril per als vianants sobre la calçada. En aquests casos, els cotxes han d'estacionar en cordó. A més, en alguns trams tampoc es pot aparcar perquè les terrasses dels bars puguen tindre més espai, evitant el contacte amb la gent que entra i ix dels cotxes. A més, la circulació està tallada en Marqués de Camp i la Glorieta del País Valencià.

        Vicent Grimalt considera que “hi ha suficients pàrquings disuasoris perquè la gent deixe el seu cotxe, passege, camine, i gaudisca dels comerços i de tot el que puga haver-hi”.

        De cara al futur, l'Ajuntament implantarà una línia d'autobús urbà circular, que connectaria els pàrquings dissuasius amb el centre, incloent l'estació marítima i la d'autobusos.

Subscriu-te!