Canfali Marina Alta

Dos joves han sigut dentinguts com a pressumptes autors de robatoris en restaurants de Dénia

Dos jóvenes han sido detenidos como presuntos autores de robos en restaurantes en Dénia
  10/06/2019

Dos joves de 17 i 19 anys han sigut posats a disposició judicial com a presumptes autors de robatoris en restaurants de la ciutat. La detenció d'un d'ells va permetre relacionar-li amb un altre robatori, on havien aparegut empremtes que en el seu moment no van poder ser identificades.

L'operació ha sigut realitzada per agents de la Policia Nacional pertanyents a la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Dénia, a partir de l'avís d'un robatori amb força en un establiment comercial. Abans d'arribar, els agents es van creuar amb una motocicleta conduïda per un home. Després de comprovar que la porta estava forçada i que faltava la caixa registradora, es va establir un perímetre de seguretat. D'aquesta forma, es va poder localitzar a un menor, que en un primer moment no van poder relacionar amb el delicte, per la qual cosa va ser entregat als seus pares.

Agents especialistes de la Brigada de Policia Científica de Dénia van col·laborar en la investigació i van realitzar una inspecció ocular, aconseguint identificar als dos implicats en el robatori. Un d'ells era el menor i l'altre, el que conduïa la motocicleta. 

Cercar notícies
Agenda