Educació inverteix 113.000 euros en 27 projectes d'innovació educativa a les escoles i instituts de la Marina Alta

Educación invierte 113.000 euros en 27 proyectos de innovación educativa en las escuelas y institutos de la Marina Alta
  13/01/2022

El CEE Gargasindi de Calp-Benissa fomenta l’accessibilitat universal amb una ajuda de 2.900 euros

L'IES Sorts de la Mar de Dénia rebrà més de 9.800 euros per a crear un jardí cultural i sostenible

 

La directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Reis Gallego, ha anunciat una inversió de 113.000 euros en 27 projectes d’innovació educativa a les escoles i instituts de la Marina Alta. L’anunci s’ha fet durant una visita al col·legi Gargasindi de Calp-Benissa i a l’IES Sorts de la Mar de Dénia on ha conegut precisament els programes d’innovació educativa que impulsen aquestos dos centres amb el suport de la Conselleria d’Educació. 
    Aquestos son dos dels 49 centres de la comarca en els quals el departament del conseller Vicent Marzà invertirà eixos 113.000 euros en aquest curs. Els projectes estan relacionats amb la sostenibilitat i la conscienciació ambiental, la inclusió educativa i la transformació dels patis en espais coeducadors. 
    Gallego ha compartit amb l’equip docent del Gargasindi els avanços en el projecte d’accesibilitat cognitiva que impulsa aquesta escola, especialitzada en l’atenció a l’alumnat amb diversitat funcional, al qual es destinaran 2.900 euros. 
    D’altra banda, l’IES Sorts de la Mar duu endavant aquest curs un projecte d’innovació educativa global de centre que atrau més de 9.800 euros d’inversió, amb l’objectiu de crear un jardí cultural i sostenible en aquest institut de Dénia. 
    La Conselleria d’Educació potencia aquest curs 721 projectes d’innovació educativa de 809 escoles i instituts valencians, amb una inversió que supera els 1,9 milions d’euros. 

<<< Tornar a la portada