El lloguer d'embarcacions d'esbarjo a Dénia ha augmentat fins a un 187% aquest estiu

El alquiler de embarcaciones de recreo en Dénia ha aumentado hasta un 187% este verano
  30/09/2020

El turisme nàutic nacional ha tancat la temporada de 2020 amb xifres rècord, segons les dades facilitades per les empreses Clic&Boat i Nautal. En el cas de Dénia, el lloguer d'embarcacions d'esbarjo s'ha incrementat fins a un 187% durant aquest estiu respecte a l'any anterior.

Navegar ha sigut l'opció favorita de molts turistes aquest estiu, convertint-se en una gran alternativa per a gaudir de les vacances amb distanciament social. Edouard Gorioux, CEO de Clic&Boat, ha destacat que “des de maig, hem vist un gran augment, en termes de cerques i reserves, en la nostra plataforma, per la qual cosa podem dir que el turisme nàutic s'està recuperant més ràpid i millor de l'esperat: un vaixell és la manera perfecta d'escapar de les aglomeracions i passar inoblidables moments amb amics i familiars, sense renunciar a la seguretat.”

Per la seua part, Miguel Zapatero, propietari de catamarans i llanxes a Dénia, i col·laborador en totes dues plataformes, assenyala que “hi ha hagut molta més demanda d'embarcacions grans en relació a l'any passat, com a catamarans, per a creuar a Balears (evitant agafar un vol), o fins i tot únicament per a navegar per la Costa Blanca.”

Enguany, les reserves no s'han realitzat amb tanta antelació com en l'anterior, encara que la tendència ha sigut a l'alça. Entre els tipus de vaixells més sol·licitats, les llanxes motores i els velers es van mantindre com els preferits dels navegants espanyols. Els catamarans han sigut especialment sol·licitats per famílies de la península per a viatges d'una setmana/8 dies durant el mes d'agost en destinacions com Dénia i les illes Balears.

<<< Tornar a la portada