Canfali Marina Alta

L'Ajuntament de Dénia puja la taxa del clavegueram per fer front a la creació d'una oficina tècnica

El Ayuntamiento de Dénia sube la tasa del alcantarillado para hacer frente a la creación de una oficina técnica
  27/09/2019

El regidor d'Hisenda, Paco Roselló ha explicat que la taxa del clavegueram patirà un increment per fer front a les despeses de la creació d'una nova oficina tècnica que es posarà en funcionament per gestionar el clavegueram a les zones del Montgó i Les Rotes. La proposta es va elevar al ple de dijous i va comptar amb el vistiplau de PSPV, Ciutadans i Compromís, mentre que el Partit Popular i Gent de Dénia es va abstenir.


Es preveu una pujada del consum variable per una tarifa domèstica d'un cèntim el metre cúbic. A més s'incrementa en 40 cèntims al bimestre la taxa fixa, el que equivaldrà en termes màxims a no més de 50 cèntims mensuals. Paco Roselló va explicar que la tarifa de l'aigua ha estat la mateixa des de 2013 i que a causa de les despeses que es generen i en especial a la nova oficina ha estat necessària la pujada.
La popular María Mut va preguntar si era impossible que l'Ajuntament es pogués fer càrrec de l'import que es necessita per a la creació de l'oficina, al que Roselló va contestar que no hi havia partida pressupostària per a això.

Cercar notícies
Agenda