L’Ajuntament de Gata contracta cinc treballadors a través de programes de foment de l’ocupació

El Ayuntamiento de Gata contrata cinco trabajadores a través de programas de fomento de la ocupación
  22/10/2019

L’Ajuntament ha contractat a cinc desocupats a través de les Subvencions de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, i que han iniciat les labors aquest mateix dilluns.

En concret s’ha contractat un peó de brigada d’obres a jornada completa durant 12 de mesos a través de EMPUJU, Programa de incentius a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del sistema nacional de Garantia juvenil, cofinançat pel Fons Social Europeu. El pressupost del projecte és de 15.207,24 euros. 

Gràcies al Programa d’ incentius a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, EMCUJU, s’ha fet possible la contractació en pràctiques d'una administrativa i d'una Tècnic d'Esports a jornada completa durant 12 mesos. El programa, subvencionat al 100%, té un pressupost de 32.087,64 euros.

Aquestos programes es troben cofinançats per mitjà de la iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil per al període 2014-2020.

En el Programa finançat amb fons procedents del Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), a través de la subvenció de l’EMCORP, destinada a la contractació de persones desocupades almenys de 30 anys d’edat, s’han concedit 22.838,67 euros, per a la contractació de dos peons a jornada completa per a tasques de manteniment i millora del municipi durant mesos 7 mesos i 11 dies.

Subscriu-te!