L’Ajuntament d’Ondara presenta el Concurs Omplim TikTok de missatges per la Igualtat

El Ayuntamiento de Ondara presenta el concurso Omplim TikTok de missatges per la Igualtat
  16/02/2021
Els vídeos hauran d'estar a la plataforma i etiquetats amb el hashtag #8MOndara per a optar al premi d’un ipad

La commemoració del 8 de març com al Dia de la Dona es portarà enguany a Ondara amb la innovació que suposa el I Concurs Omplim TikTok de Missatges per la Igualtat

La iniciativa, organitzada per la Regidoria d’Igualtat i les de Infància, Adolescència i Joventut, ha estat presentada a la Casa de Cultura per Raquel Mengual com a responsable de la primera, acompanyada per Pedro Gil com a tècnic de Joventut; els quals han animat a la ciutadania, principalment a la joventut ondarenca, a participar en aquest concurs.

Segons han explicat, la plataforma de vídeos curts Tiktok és una de les més esteses actualment entre la gent jove i, per aquest motiu, es llança aquesta campanya per tal de difondre, per part dels propis joves del poble d'Ondara, missatges en pro de la igualtat i difusió de música no sexista. El concurs té un únic premi, consistent en un Ipad, valorat aproximadament en 400 euros, al que poden optar els vídeos enviats a la plataforma i etiquetats amb el hashtag #8MOndara  des del dia 15 de febrer fins a les 24 hores del dia 3 de març del 2021.

 

REQUISITS

 

Pel que fa als requisits, la edat mínima per a poder participar ha queda fixada en un mínim de 13 anys i sense màxim d’edat. No obstant, els menors de 18 anys, per poder concursar i optar al premi, hauran de comptar amb una autorització del seu/a representant legal. L'autorització es podrà descarregar al nou web http://joventut.ondara.org/ i caldrà enviar-la emplenada i signada al correu joventut@ondara.org o al número de WhatsApp 667949702. També es podrà demanar l'autorització per aquests canals i serà enviada.

A banda, tots els vídeos que vulguen entrar en concurs, hauran de versar sobre la temàtica de la igualtat de gènere, l'eliminació de la violència de gènere o l'ús de música no sexista. Amb això un mateix perfil podrà optar a concurs enviant tants vídeos com desitge.

Així mateix, ha quedat establerts en les bases que una vegada pujat el vídeo, caldrà reenviar-lo des de la pròpia plataforma al correu joventut@ondara.org indicant el nom de la persona que l'envia. El perfil haurà d'estar públic per tal que el jurat puga visualitzar el vídeo o vídeos enviats.

 

 

Subscriu-te!