El bo consum “exprés” de Xàbia irromp en plena campanya de Nadal

El bono consumo “exprés” de Xàbia irrumpe en plena campaña de Navidad
  21/12/2022

L'Ajuntament ha previst distribuir des d'aquest dimarts un total de 2.813 bons de consum que podran gastar-se fins al 27 de desembre. Una ajuda “exprés” per a incentivar el consum que irromp en plena campanya de Nadal. Com que s'ajunten la fam i les ganes de menjar. 
    Aquest és precisament l'objectiu de la campanya: incentivar les compres en el comerç local i al mateix temps, ajudar les economies domèstiques a afrontar la despesa vinculada a aquestes dates. 
    El regidor de Foment Econòmic, Ximo Segarra, ha anunciat que que es poden comprar els bons fins al dilluns 26 en les oficines del Creama (en l'edifici del Portal del Clot, amb entrada enfront de la Sala Polivalent). L'horari d'especial d'atenció al públic per a la campanya serà de 9 a 14 i de 17 a 20 hores de dilluns a divendres. 
    Els interessats a adquirir-los abonaran 50 euros (amb targeta de crèdit) i rebran el bo per valor de 100 euros. Caldrà portar el DNI i es podrà comprar un per persona empadronada a Xàbia i major d'edat i també s'ha previst la possibilitat de comprar un segon bo per a una altra persona, sempre que disposi de la respectiva autorització signada (poden descarregar el model des de la web www.bonsconsum.xabia.es on també es pot consultar el llistat complet dels comerços participants. 
    A diferència de la primera campanya, aquesta vegada es tracta de bons en format targeta de crèdit que es podran utilitzar en diferents comerços fins a esgotar el saldo (si el valor de la compra és superior al saldo disponible, s'haurà d'abonar la diferència pel consumidor). L'edil ha apuntat que s'espera que aquest nou sistema de compra presencial faciliti l'ús a persones de totes les edats i també ha destacat el gran acolliment d'aquesta segona campanya ja que són més de 80 els establiments que s'han adherit. 
    Comerços de tota mena: des de moda, calçat, telefonia o electrodomèstics a serveis d'estètica o perruqueria a tèxtils, hostaleria i també botigues d'alimentació o cellers, amb el que el bo es podrà utilitzar tant per a comprar regals molt variats com per a gaudir d'un sopar o fins i tot proveir-se de productes frescos o vins per a les celebracions nadalenques. 
Quant a la utilització dels bons podran canviar-se fins al dimarts 27 de desembre i una vegada passat aquest termini ja no es podran utilitzar ni es retornarà els diners. 
    Segarra ha aclarit que aquesta data límit ve marcada per les directrius que estableix la Diputació, organisme que subvenciona la campanya.

<<< Tornar a la portada