El carnestoltes de Dénia estarà dedicat a la pau i la protecció del medi ambient

El carnaval de Dénia estará dedicado a la paz y la protección del medio ambiente
  24/01/2024

Dénia torna a celebrar enguany el carnestoltes pels carrers de la ciutat. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Dénia, ha programat per al dissabte 10 de febrer de 2024 a partir de les 17.00 hores la celebració del “Carnestoltes 2024”, amb la temàtica “Construint un món millor”, on es combinaran la protecció del medi ambient i la sostenibilitat, així com la pau en el món.

De nou enguany, s'ha volgut descentralitzar la festivitat de carnestoltes, donant protagonisme als diferents barris de la ciutat, amb una cercavila que recorrerà tot el centre. La desfilada eixirà, a partir de les 17.30 hores, des del carrer de la Via, seguirà pel carrer de Quevedo, per a continuar per la plaça d'Arxiduc Carles i pel carrer de Patricio Ferrándiz, i acabarà al carrer de Sagunt. La dinamització de la cercavila estarà formada per una batucada i uns animadors que portaran poals dels diferents colors per a reciclar i elements preparats amb globus fets amb materials reciclables, i símbols relacionats amb la pau.

 

Concurs de disfresses de carnestoltes

Amb l'objectiu de continuar amb la tradició de la celebració del carnestoltes a Dénia, la regidoria de Festes torna a organitzar el famós concurs de disfresses infantil, i enguany, com a gran novetat, s'ha volgut fer partícip a les persones majors, creant la nova categoria “Major” (a partir de 60 anys). El concurs passarà per tant a tindre quatre categories, entregant-se tres premis per modalitat:

- mini (fins als 4 anys)

- infantil (5 a 12 anys)

- comparsa (sense límit d'edat)

- major (a partir de 60 anys)

 

Totes aquelles persones que desitgen participar en les diferents categories del tradicional concurs de disfresses hauran d'inscriure's el dissabte 10 de febrer de 2024, en els dos punts d'inscripció que s'habilitaren en les següents ubicacions:

- de 17.00 hores a 17.30 hores al carrer de La Via a l'altura del Museu del Joguet

- a partir de les 18.00 hores en l'encreuament del carrer de Patricio Ferrándiz amb el carrer de Sagunt

La inscripció al concurs és obligatòria i gratuïta. El concurs se celebrarà a partir de les 18.30 hores en l'escenari que estarà situat en l'encreuament entre els carrers de Sagunt i de Patricio Ferrándiz. Els participants hauran de mostrar al públic assistent i al jurat les seues disfresses. La temàtica del concurs de disfresses és lliure, i es valorarà l'originalitat, l'elaboració de la disfressa i la posada en escena sobre l'escenari. D'altra banda, per a les comparses els criteris que tindrà en compte el jurat seran la qualitat i originalitat del disseny del vestuari.

L'acte de lliurament als guanyadors del concurs tindrà lloc aproximadament a les 19.30 hores. Després del lliurament de premis, hi haurà una discomóbil infantil fins a les 21.00 hores en la mateixa ubicació.

<<< Tornar a la portada