El cicle de Cafès Emprenedors es reubica al flamant Espai Català

El cicle de Cafès Emprenedors es reubica al flamant Espai Català
  30/03/2023

La Regidoria de Promoció Econòmica d’Ondara reprèn la iniciativa “Cafés Emprenedors” que desenvolupa un cicle de xerrades informals d’empresaris locals per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa”. L’activitat, segons ha explicat l’alcalde, José Ramiro com a responsable de l’àrea, ha quedat reubicada al flamant nou Espai Català d’Ondara, que arran de la seua reforma s’ha convertit en el punt neuràlgic per a la promoció econòmica, l'empresa i l'ocupació local. “En l’Espai Català s’ubiquen des del passat més d’octubre tots els serveis municipals de promoció econòmica local, ADL, empresa, comerç, ocupació LABORA, coworking i viver d'empreses, “Ondara Activa”, empresa municipal SINMA, empresa d'aigües, i altres serveis municipals, centralitzant així en una mateixa ubicació tots els serveis relacionats amb la promoció econòmica i l'ocupació local” ha apuntat.

La primera de les sessions ha tingut com a protagonista a l’empresari Pepe Crespo, qui ha compartit els seus valuosos coneixements i experiències per a ajudar als emprenedors locals a impulsar els seus projectes amb la ponència “Clarificar antes de planificar: Sé el SERPA de tu negocio”. En la xarrada ha exposat ferramentes per a l’emprenedoria al següent nivell com establir metes clares i realistes, així com les claus per a planificar i estructurar un negoci de manera eficient i efectiva.

Les pròximes sessions del cicle estan previste pel 26 d’abril amb la presència de Nando Gil i Oyer Corazón, de Hecho&Co. Tant un com l’altra amb horari de 15.30 a 17 hores, pel que, des de l’organització han fet una crida als interessat en assistir a obtindre més informació i inscriure's en la web https://ondaractiva.com/ o en l'oficina d'ADL-AFIC d'Ondara, ubicada a l’Espai Català, en el telèfon 965766250.

“Les xerrades de “Cafès emprenedors” van dirigides a emprenedors locals, empresaris i comerciants d'Ondara, i en elles podran conèixer les històries dels empresaris ondarencs comptades i compartides per ells” ha remarcat Ramiro.

<<< Tornar a la portada