El Club Bàsquet Gata es reactiva a Gata amb nova directiva

El Club Bàsquet Gata se reactiva a Gata con nueva directiva
  17/06/2022

La Regidoria d’Esports, que encapçala Toni Arabí, ha anunciat aquest divendres la reactivació del Club Bàsquet Gata, amb nova directiva i nou projecte esportiu. Des del club han destacat que el bàsquet ha sigut, històricament, un esport important al municipi. De fet, han sigut moltes les generacions que han passat pel club els anys 90 i primera dècada del nou segle, en totes les categories. “Després d’uns anys de relativa pausa (i pandèmia), la flama del bàsquet revifa a Gata, amb reactivació del Club de Bàsquet Gata amb una directiva i imatge renovades”, ha anunciat Maria Monfort, la nova presidenta del club.
    Arabí ha deixat palesa la gran satisfacció de la Regidoria perquè haja sorgit un grup de gent amb moltes ganes i il·lusió per reactivar aquest esport i, per tant, compten amb tot el suport de la regidoria d’Esports.
    Per una banda, han anunciat que per a la pròxima temporada es realitzaran inscripcions per a totes les categories inferiors, des de querubí (4-5 anys) fins a Júnior (17 anys). A partir del 4 de Juliol, els interessats podran inscriure’s en la pàgina web de Solgata,  ja que els equips de les categories infantils s’organitzaran dins de l’estructura de les Escoles Esportives Municipals. 
    D’acord amb aquesta intenció de promocionar de nou el bàsquet a Gata, el dia 22 de juny s’ha organitzat una jornada de portes obertes en el pavelló d’esports, de 18 a 20 hores, per a que tots els xiquets i xiquetes que vulguen, puguen  provar i participar de diferents jocs relacionats amb el bàsquet. 
    Així mateix, els dies 27 al 30 de Juny, des de la Regidoria d’Esports de Gata i el club han organitzat un campus de tecnificació de bàsquet que tindrà lloc també en el pavelló municipal d’esports. 
    Tant el Club de Bàsquet Gata i la Regidoria han animat a tots els xiquets i xiquetes a participar d’aquestes activitats i a inscriure’s per a jugar a bàsquet l’any que ve: “esperem  que l’emoció del bàsquet torne a Gata en totes les categories”.

<<< Tornar a la portada