El comerç de Gata esclata per les obres del casc urbà que ha superat en quatre mesos el termini d’execució

El comerç de Gata esclata per les obres del casc urbà que ha superat en quatre mesos el termini d’execució
  06/03/2020

 

El comerç de Gata ha esclatat davant l’estat de les obres al casc urbà que sembla no acaben mai. De fet, s’han superat amb escreix els terminis: de 3 mesos a 7 mesos, segons denuncien els afectats. Una situació que ofega els negocis que estan patint grans pèrdues. Assenyalen directament a la mala planificació d’estes actuacions que “amenaça amb tancar molts comerços”.

Més d’una vintena comerços del centre són els que estan patint especialment la situació, que s’ha tornat “insostenible”.

L’associació Comerç de Gata va convocar dimecres als comerços del centre del poble per escoltar-los i fer el possible per ajudar-los. En general existeix entre els empresaris un sentiment d’indefensió i molta por perquè es repetisca el cas a les obres que encara estan per començar al carrer la Bassa.

I és que, segons denuncien, se’ls va avisar als comerços que les obres durarien només tres mesos com a màxim, quan resulta que ja en porten set i encara està el carrer per acabar. “La desesperació aplega quan ja han esgotat els recursos, com ara agarrar vacances, donar vacances als empleats, i també tancar per deixar de perdre diners, ja que el accés de la clientela s’ha reduït en un percentatge altíssim”, afegeixen.  

<<< Tornar a la portada