El comerç de Pego fidelitza la proximitat amb la instal·lació de photocalls als establiments per a optar a premis

El comerç de Pego fidelitza la proximitat amb la instal·lació de photocalls als establiments per a optar a premis
  22/05/2024

L’Associació de Comerciants i Professionals de Pego ha llançat una campanya de carrer per a potenciar el valor de la proximitat d'aquesta classe de comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament de Pego, el Creama de Pego i les Valls, la xarxa AFIC i la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

La campanya, titulada “Més prop impossible, sempre al teu costat” pretén mostrar al potencial client la importància de les tendes del poble amb una recompensa de 300 euros en vals de compra als establiments adscrits. Per a optar a aquests s’ha optat per la singularitat d’instal·lar tres photocalls -que aniran  rodant pels comerços pertanyents a l’associació- amb dos festers, una parella en un llit i dos persones dalt d'una moto com a motius, per reflectir la proximitat, i que els clients puguen fer-se fotos posant la seua cara i compartir-les en el hashtag d’instagram #ComerçdePego. Els premis, segons precisen, seran sortejats en forma d’un val de 100 euros i quatre de 50.

Segons el responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i Creama, Raül Tamarit “aquesta és una iniciativa divertida a la que des de la regidoria li em donat suport per la importància de mantenir la connexió entre el comerç local i els veïns i veïnes, per tal de que aquests últims tinguen presenta que el millor servici sempre l’oferirà la tenda del poble, i que eixa relació siga beneficiosa per als dos costats”.

 

<<< Tornar a la portada