El denier Kiko Peiró de Marina El Portet aconsegueix una plaça en l'equip olímpic nacional de Fórmula Kite

El dianense Kiko Peiró del Marina El Portet consigue una plaza en el equipo olímpico nacional de Fórmula Kite
  09/03/2020

Àlex Climent es proclama campió d'Espanya a Múrcia

El Campionat d'Espanya disputat el cap de setmana passat a Múrcia ha estat molt fructífer per als esportistes de l'equip de Fórmula Kite de Marina El Portet de Dénia, especialment per al denier Kiko Peiró, que ha obtingut la plaça per a formar part de l'equip olímpic nacional . A més, el valencià Àlex Climent va ser el campió indiscutible de la cita.

Peiró es va endur el bronze amb una actuació molt treballada que li permet agenciar-se una de les cobejades places per formar part de l'equip olímpic espanyol. Aquest triomf és summament important a nivell esportiu i personal, però també entès des d'un punt de vista econòmic, ja el denier va tenir un ajut econòmic per ser part de l'equip olímpic que representarà Espanya en els Jocs de 2024 de Paris.

Per la seua banda, Àlex Climent segueix amb la seua carrera esportiva i ha tornat a demostrar que està en molt bona forma i el campionat nacional de Múrcia l'apropa, encara més, a l'equip olímpic.

No menys destacada ha estat la participació de Sebastián Ducos. Aquest denier ha lluitat en el nacional des del primer minut, i el triomf del seu company no minva les possibilitats d'acudir als Jocs Olímpics, ja que Ducos es manté en el programa de tecnificació que marca la Federació Nacional de Vela i encara queda molt per decidir. Així, aquest esportista de Marina El Portet està més motivat que mai i segueix aspirant a aquest gran repte de Paris 2024.

Subscriu-te!