Els diners previstos per a construir una planta de tractament d'algues es destinarà a millorar la neteja de platges 

El dinero previsto para construir una planta de tratamiento de algas se destinará a mejorar la limpieza de playas 
  10/06/2020

La parcel·la de Caragussos té incompatibilitats urbanístiques i mediambientals 

Ja es veia vindre que Pavasal, l'empresa concessionària de la neteja de platges, no anava a executar el projecte de construcció d'una planta de tractament d'algues. Aquesta setmana s'ha fet oficial. El milió d'euros que s'anaven a invertir es destinarà a millorar en el servei, reforçant la maquinària i el personal. 

El ple ha aprovat la modificació del contracte amb Pavasal, que elimina l'obligació de construir la planta. En la sessió celebrada el dimecres, amb el suport del PSPV, Compromís i Ciutadans mentre que el PP es va abstindre i Gent de Dénia (GD) va votar en contra. Era una de les millores que havia oferit l'empresa quan es va presentar a la licitació del servei, en 2012. Hi ha raons de pes per a renunciar a aquesta obra perquè la parcel·la triada en la partida Caragussos té incompatibilitats urbanístiques i mediambientals i sembla que no hi ha un emplaçament alternatiu dins del terme municipal. 

El portaveu de GD, Mario Vidal, va dir que encara que hi haja problemes amb la parcel·la es podrien haver buscat unes altres amb la finalitat de “no perdre l'oportunitat de tindre una planta de tractament d'algues”. Vidal va assenyalar que els diners aplicats per l'empresa a les despeses per a millorar el servei resultat elevat perquè suposa un augment del 53% del pressupost anual per al servei. “Ja poden netejar bé”, va ironitzar. 

Subscriu-te!