El Diví Salvador torna a eixir en processó per a clausurar les festes d’Els Poblets

  • El Divino Salvador vuelve a salir en procesión para clausurar las fiestas de Els Poblets
  • El Divino Salvador vuelve a salir en procesión para clausurar las fiestas de Els Poblets
  07/08/2022

La venerada imatge del Diví Salvador ha tornat a eixir als carrers de Mira-rosa, Miraflor i la Setla per a completar la recuperació de l’esquema tradicional de les festes de Els Poblets després de dos anys de crisis sanitària.

        Una multitud de feligresos han arropat al patró al llarg del recorregut de la processó amb la participació en la mateixa o amb l’obertura al pas de la imatge per aquelles cases que han estat reobertes pel retorn d’aquelles persones  amb arrels al municipi però que per les circumstancies de la vida no resideixen en ell, les quals han complit amb la tradició de retrobar-se en aquestes dates tan assenyalades dies amb familiars i amics de la infància.

        Aquest acte emotiu, acompanyat per la Unió Musical d’Els Poblets i els xiquets de primera comunió, ha estat precedit per la missa solemne i el repartiment del pa beneït, amb els que les dos edicions precedents han mantingut encesa la flama de les festes com a l’esdeveniment social més rellevant del municipi al llarg de l’any. Tot això ha estat culminat per un grandiós i espectacular castell de focs d’artifici.

 

FOTO CAMERAMAN

<<< Tornar a la portada