El DNA Festival aconsegueix dos premis Lluna en el festival de publicitat de València

El DNA Festival consigue dos premios Lluna en el festival de publicidad de Valencia
  27/11/2023

 

Sapristi Décom va aconseguir a més altres dos premis pels seus treballs per a l'Ajuntament d’Elx

 

El certamen gastronòmic DNA va obtindre el passat cap de setmana un premi Lluna de Plata i un altre Lluna de Bronze en el Festival de Publicitat La Lluna, celebrat al Palau de Congressos de València. Els dos premis van arribar en la categoria de Millor Esdeveniment i en la de Millor Ús dels Mitjans.

L'agència de publicitat dianense Sapristi Décom, autora de la campanya de comunicació del DNA va obtindre a més dos bronzes més per a una campanya realitzada per a l'Ajuntament d'Elx, en les categories de Millor Campanya Gràfica i Millor Copy.

La Lluna premiava a les millors iniciatives publicitàries desenvolupades en la Comunitat Valenciana durant l'any 2023 i el jurat, compost per alguns dels professionals més prestigiosos del país va triar les campanyes de Sapristi Décom d'entre les més de 300 presentades en esta edició.

Els responsables de l'agència de publicitat valoraven molt positivament el resultat obtingut, ja que “el nivell de la publicitat valenciana creix exponencialment cada any i estem aconseguint mantindre'ns i reivindicar el treball creatiu des de Dénia. És molt difícil competir amb estructures i anunciants més grans, però vam demostrar que amb bones idees i amb una estratègia adequada s'aconsegueixen resultats tan òptims com els de l'última edició del DNA, on es va aconseguir una cobertura nacional, arribant a milions de persones mostrant una gran imatge de Dénia, de la seua gastronomia i dels seus productors. I si a més et donen un premi (o dos en este cas), millor que millor.”

Amb estos reconeixements Sapristi Décom tanca un gran any en què ha aconseguit 12 guardons pel seu treball per a diferents marques locals i nacionals i en el qual ha desenvolupat campanyes per a signatures com Securitas Direct, Only You Hotels o Metges Sense Fronteres.

 

<<< Tornar a la portada