Canfali Marina Alta

El Euromillón deixa en Gata premi d'un milió d'euros per a un únic afortunat

El Euromillón deja en Gata un premio de un millón de euros para un único afortunado
  29/01/2020

El Euromillón ha deixat aquest dimarts un premi d'un milió d'euros per a un únic afortunat en Gata. Es tracta del posseïdor de l'aposta que ha encertat amb el número del codi específic al qual se li ha adjudicat i amb el qual se sorteja un únic premi per aqueix import en tot el territori nacional. No té res a veure, per tant, amb l'encert dels números i les estreles del bitllet, al qual hagueren correspost un premi molt major.

Així ho han explicat des de l'Administració de Loteries Número 1 de Gata, Casa Curro, on no podien ocultar la satisfacció pel premi concedit. Com sol ocórrer en aquests casos, es desconeix la identitat de l'afortunat. En aquesta administració són clients habituals els veïns del municipi, però també altres visitants de pas i sobretot residents estrangers en el municipi, “que solen jugar molt a aquest sorteig del Euromillón”, segons adverteixen des del lloc de venta de butlletes. L'administració ha repartit diversos premis, entre ells un cinqué premi de la Grossa de Nadal, fa ja uns anys.

En la foto Francisco Arabí, pare, i Francisco Arabí, fill, amb el cartell que acredita el premi que ha concedit l'administració que regenten.

Cercar notícies
Agenda