El Grup HLA obri a Dénia la seua quarta unitat HLA Dental i Maxil·lofacial

El Grupo HLA abre en Dénia su cuarta unidad HLA Dental y Maxilofacial
  12/09/2022

El servei serà a l'hospital HLA Sant Carles i permetrà accedir als diagnòstics i tractaments més avançats en salut bucodental i maxil·lofacial

 El Grup HLA ha posat en marxa a l'hospital Sant Carles de Dénia (Alacant) la seua quarta unitat HLA Dental i Maxil·lofacial. Aquest nou servei reforça l'aposta d'HLA per dotar als seus centres d'unitats especialitzades per a desenvolupar les tècniques de diagnòstic i tractament més innovadores.

La Unitat HLA Dental i Maxil·lofacial de Dénia s'uneix a les que el Grup ja mantenia operatives als hospitals HLA Moncloa (Madrid), HLA Jerez Porta del Sud (Jerez de la Frontera, Cadiz) i HLA Inmaculada (Granada). Totes elles compten amb equips de professionals altament qualificats que s'encarreguen de cuidar de la salut bucodental de cada pacient, proporcionant el millor diagnòstic integral i una assistència d'alta qualitat amb els tractaments més innovadors.

La nova unitat donarà cobertura en diverses especialitats, entre elles implantologia, cirurgia bucal, periodoncia, endodòncia, odontopediatría i ortodòncia i el seu objectiu és convertir-se en un centre de referència en salut bucodental a la província d'Alacant. 

 

<<< Tornar a la portada