El Grup HLA continua creixent i ha atés quatre milions de persones durant 2022

El Grupo HLA continúa creciendo y ha atendido a cuatro millones de personas durante 2022
  19/01/2023

• HLA ha atés més de 600.000 urgències, 200.000 estades, 37 milions determinacions de laboratori i 1,5 milions proves de diagnòstic per imatge

• L'hospital San Carlos de Dénia del Grup HLA ha atés durant 2022, 130.000 consultes, 32.000 urgències i ha realitzat 4.500 intervencions quirúrgiques.

 

El Grup Hospitalari HLA ha atés més de 3,8 milions de pacients en les seues consultes durant 2022, quasi un 13% més que en 2021. L'ampliació de la xarxa assistencial i de l'equip humà que conformen la xarxa assistencial d'HLA ha permés que durant l'any passat les dades assistencials hagen crescut exponencialment, aconseguint els anivelles prepandèmia en molts indicadors.

Durant l'últim exercici, 3.500 bebés han nascut als hospitals HLA i 600.000 pacients han passat pels serveis d'urgències, un 18% més que en 2021. S'han dut a terme més de 150.000 intervencions i 220.000 estades en els seus centres. Els equips de diagnòstic per la imatge han realitzat 1,5 milions de proves i els laboratoris de la xarxa han completat més de 37 milions de determinacions de laboratori, 2,5 milions més que en 2021. 

Durant 2022 l'hospital HLA San Carlos de Dénia ha atés 130.000 consultes, un 12% més que en 2021, s'han vist 32.000 urgències, cosa que significa un 45% més que en l'any passat; i, s'han realitzat 30.000 proves diagnòstic per imatge, un 21% més que en 2021. També s'han completat 530.000 proves de laboratori i 4.400 intervencions quirúrgiques, un 23% més que en 2021. 

Paral·lelament, el Grup HLA ha reforçat la seua posició de lideratge amb l'ampliació de la seua xarxa assistencial i cartera de serveis als seus pacients. Durant 2022 ha posat en marxa el seu primer hospital a Barcelona, HLA Clínica Internacional de Barcelona. Amb una inversió de 24,8 milions d'euros, aquest centre és un referent en innovació assistencial i sostenibilitat urbanística, dissenyat i construït amb arquitectura i materials sostenibles. Amb aquesta obertura, el Grup HLA ja compta amb 18 hospitals en 15 províncies espanyoles.

Així mateix, HLA ha adquirit un nou centre mèdic a Saragossa, la qual cosa ha permés reforçar l'oferta assistencial de la Clínica HLA Montpeller, de la mateixa ciutat. Amb aquest centre ja són 35 els centres mèdics multiespecialitat amb els quals compta la xarxa.

En el marc de la seua estratègia d'expansió per a aquest 2023, el Grup HLA té previst inaugurar un nou centre mèdic-quirúrgic a Sevilla, HLA Ramón y Cajal, en el qual s'han invertit 24 milions d'euros i que comptarà amb més de trenta consultes multiespecialitat i quatre quiròfans d'última generació.

Renovació i ampliació de tots els seus centres

La millora contínua dels seus serveis per a prestar la millor assistència sanitària als seus pacients continua sent una prioritat per al Grup HLA. En 2022 ha continuat desenvolupant el seu pla de modernització dels hospitals i centres mèdics amb l'adquisició de l'última tecnologia i el desenvolupament de la seua cartera de serveis. En aquest pla s'emmarquen les reformes i ampliacions dels edificis HLA Els Tarongers (Huelva), HLA Universitari Moncloa (Madrid), HLA Perpetu Socors (Lleida) HLA Santa Isabel (Sevilla) i HLA Dr. Sanz Vázquez (Guadalajara), que multiplicaran la capacitat assistencial dels hospitals i redundarà en un salt qualitatiu en l'assistència als pacients.

En la mateixa línia, s'han millorat i ampliat àrees claus dins dels hospitals, com per exemple les Unitats de Vigilància intensiva d'HLA Inmaculada (Granada), HLA La Salut (Cadis) i, en les pròximes setmanes, la d'HLA Vistahermosa (Alacant). 

L'àrea de pediatria d'HLA Sant Carlos (Dénia) s'ha ampliat i millorat, s'han incorporat noves consultes per a les noves especialitats i la zona d'admissió ha sigut també ampliada per a major comoditat dels pacients.

L'àrea quirúrgica d'HLA Perpetu Socors (Lleida), la zona d'urgències i paritoris d'HLA Mediterrani (Almeria), les unitats de Pediatria d'HLA Santa Isabel (Sevilla) i HLA Inmaculada (Granada); la Unitat de la Dona d'HLA El Rosari (Albacete), així com, les zones d'Oncologia d'HLA Universitari Moncloa (Madrid) i HLA La Vega (Múrcia) o les unitats de Rehabilitació d'HLA San Carlos de Dénia (Alacant) i HLA La Vega (Múrcia), entre altres.

De la mateixa forma, la tecnologia sanitària que ofereix HLA ha sigut reforçada i modernitzada durant l'últim exercici. S'han incorporat a les Unitats de Diagnòstic per la Imatge dels hospitals ressonàncies magnètiques d'última generació, mamògrafs 3D així com tomògrafs i telecomandaments d'alta resolució. A més, el grup compta amb dos robots DaVinci XI als hospitals HLA L'Àngel (Màlaga) i HLA Universitari Moncloa (Madrid) que permeten realitzar cirurgia robòtica en especialitats com a Urologia, Ginecologia, Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, entre altres.

Una xarxa assistencial de referència

L'esforç d'HLA per continuar creixent i oferint la millor assistència sanitària als seus pacients s'ha vist reconegut en 2022. Sis dels seus centres se situen entre els millors d'Espanya en medicina privada segons el Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (Compre): HLA Universitari Moncloa (Madrid), HLA Vistahermosa (Alacant), HLA Jerez Porta del Sud de Jerez de la Frontera (Cadis), HLA L'Àngel (Màlaga), HLA Inmaculada (Granada) i HLA Montpeller (Saragossa).

<<< Tornar a la portada