El grup sanitari Ribera anuncia la construcció d'un centre de salut a Dénia

  • El grupo sanitario Ribera anuncia la construcción de un centro de salud en Dénia
  • El grupo sanitario Ribera anuncia la construcción de un centro de salud en Dénia
  02/06/2022

L'anunci formal s'ha realitzat a través d'un escrit remés al Comissionat de la Conselleria de Sanitat a Dénia.

El grup sanitari Ribera ha anunciat formalment a la Conselleria de Sanitat la seua voluntat de construir un nou centre de salut en la zona bàsica de Dénia. El director gerent del Departament de Salut de Dénia –DSD-, Javier Palau, ha remés aquest dijous un escrit al Comissionat de la Conselleria de Sanitat, Juan Puig, anunciant el compromís.

En el document també s'informa de la constitució d'un equip de treball per a la redacció del Pla Funcional del nou centre de salut. En l'elaboració del text participa un grup d'experts adscrits a la direcció, entre els quals figuren tant perfils assistencials, com a jurídics i tècnics.

El primer pas, afig el gerent del DSD, és identificar els actuals recursos disponibles per a dimensionar el nou centre de salut, en funció de la població protegida. L'empresa concessionària ja va habilitar part de l'edifici de l'antic hospital de la Pedrera per a la posada en marxa d'un Centre Sanitari Integrat amb les especialitats més demandades com: Medicina Familiar i Comunitària, Pediatria, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Ginecologia, Dermatologia, Reumatología, Odontologia i Fisioteràpia; a més de les unitats de Planificació Familiar, Salut Mental Infantojuvenil i Dany Cerebral.

D'altra banda, en l'escrit també s'insta la Conselleria a oferir informació sobre l'emplaçament i dimensions del sòl de domini públic destinat a la construcció del nou centre de salut.

Per a Javier Palau l'anunci forma part del compromís del grup sanitari Ribera per a millorar l'atenció als pacients del departament i suposa invertir un 33% més dels acords amb l'Administració en el contracte de concessió.

 

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada