L'hospital de Dénia rep 19 metges i infermeres internes residentes

  • El Hospital de Dénia recibe a 19 médicos y enfermeras internas residentes
  • El Hospital de Dénia recibe a 19 médicos y enfermeras internas residentes
  • El Hospital de Dénia recibe a 19 médicos y enfermeras internas residentes
  01/06/2022

 

 L'Hospital de Dénia ha celebrat l'acte de benvinguda i comiat dels Metges Interns Residents –MIR- i les Infermeres Internes Residents -EIR-.

Enguany s'incorporen 19 residents, entre MIR i EIR; 8 metges en les especialitats de Medicina Familiar i Comunitària, 1 en Obstetrícia i Ginecologia, 1 en Peditaría, 2 en Medicina Interna i altres 2 en Anestesiologia i Reanimació.

Pel que respecta a EIR són 5 els que es formaran en el Departament de Salut de Dénia: 2 en Infermeria Familiar i Comunitària, 2 en Obstetrícia i Ginecologia i 1 en Pediatria.

L'acte de benvinguda ha estat presidit pel Director Gerent del Departament de Salut de Dénia, Javier Palau; el Comissionat de la Conselleria de Sanitat, Juan Puig; el Director Asistencial, Pedro Clemente; la Directora de Cures i Serveis, Natalia Casado i la Cap d'Estudis, Mª Carmen Estruch.

L'esdeveniment ha coincidit també amb el final de la formació d'11 metges que han prestat servei en les especialitats de Medicina Familiar i Comunitària, Anestesiologia i Reanimació, Medicina Interna i Ginecologia i Obstetrícia. Un dels facultatius que ha acabat l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, Vicent Sastre, hha rebut el premi al millor resident de l'especialitat 2018-2022 a la província d'Alacant. El Dr. Sastre és natural de Pego i s'incorporarà a l'equip de facultatius de la zona bàsica de Calp.

Durant la primera setmana de juny el Departament de Formació i Docència Investigació ha preparat un complet Pla d'Activitats per a donar suport a l'acolliment dels nous professionals. El programa va des de tallers d'Electrocardiograma o Reanimació Cardiopulmonar, fins a la introducció als sistemes informàtics Abucasis i Millennium, o temes àmbit legal com la Llei de Protecció de Dades.

En aquests moments hi ha quasi una quarantena de residents en rotació pels diferents serveis del Departament de Salut de Dénia. La major part d'ells -22- són mèdics que s'estan especialitzant en Medicina Familiar i Comunitària. En número li segueix el Servei de Medicina Interna i Anestesiologia i Reanimació, amb 6 residents en cadascuna de totes dues especialitats. En Ginecologia i Obstetrícia hi ha 3 facultatius en rotació. I, pel que respecta a infermeria, són 2 les matrones que s'estan formant en aquest últim servei.

<<< Tornar a la portada