Canfali Marina Alta

L'Hospital HLA San Carlos amplia la seua cartera de serveis amb l'especialitat d'Hematologia

El Hospital HLA San Carlos amplía su cartera de servicios con la especialidad de Hematología
  11/04/2019

L'hospital HLA San Carlos de Dénia ha incorporat a la doctora Rosa Ferrer amb l'objectiu d'ampliar la seua cartera de serveis en l'especialitat d'Hematologia. La doctora Ferrer pertany a la Societat Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia (SEHH) i compta amb una experiència de més de 35 anys.
Les malalties onco-hematològiques constitueixen la segona causa de mort i hospitalització en els països occidentals. Tot i que els tumors hematològics no són els més prevalents, la recerca en aquest camp ha portat al desenvolupament de dianes moleculars que han modificat el tractament d'altres tumors.


"HLA San Carlos compta amb l'experiència i totes les tècniques necessàries per diagnosticar i tractar els pacients amb malalties de la sang com anèmies, leucopènies, trombopènies de qualsevol tipus i etiologia", afirma la metge.
Entre les patologies més habituals que es tracten en HLA de Dénia, es troben les de la medul·la òssia, com aplàsies medul·lars, síndromes mielodisplàsiques o síndromes mieloproliferatives cròniques (leucèmia mieloide crònica, policitèmia vera, trombocitèmia essencial i mielofibrosi). També s'aborden síndromes limfoproliferatives com la leucèmia limfàtica crònica i altres limfomes, diagnosticant i donant pautes adequades de profilaxi davant de situacions de risc i per al tractament a les alteracions de la coagulació hereditàries i adquirides.
El reforç de la consulta d'Hematologia, s'emmarca en un procés de renovació de l'hospital denier d'HLA, que ha posat en marxa recentment una Unitat per a l'estudi funcional de l'esòfag, i la Unitat de Mama va ampliar la seua oferta amb un test de prevenció del càncer mamari.

Cercar notícies
Agenda