L'IES La Mar de Xàbia introdueix un curs d'especialització en intel·ligència artificial i big data

El IES La Mar de Xàbia introduce un curso de especialización en inteligencia artificial y big data
  18/05/2022

L'IES La Mar de Xàbia amplia la seua oferta formativa de cara al pròxim exercici 2022-2023 amb un curs d'especialització informàtica en intel·ligència artificial i big data, un dels perfils professionals més demandats del moment i una professió en auge. Tal com assenyalen des del centre, són moltes les empreses que busquen aquest tipus d'especialistes capaços d'analitzar dades a gran escala com a eina per a la presa de decisions, gestió i integració de la informació. 
    L'IES La Mar de Xàbia ha apostat per la formació de professionals d'aquesta especialització i es converteix en l'únic centre de la Comarca de la Marina Alta i un dels pocs de la Comunitat Valenciana que oferir aquest títol oficial. 
    La formació, d'un total de 600 hores, forma part de la família d'informàtica i comunicacions. Està dirigida a tècnics superiors en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, en Desenvolupament d'Aplicacions Web, en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics, en Mecatrònica Industrial i en Automatització i Robòtica Industrial.
    S'impartirà en horari a la vesprada durant el curs escolar. La preinscripció per a realitzar aquest curs d'especialització es realitzarà mitjançant la plataforma Telematrícula de Conselleria en el període del 19 al 29 de maig de 2022, tots dos inclosos.
    Les persones que hagen obtingut el certificat que acredita la superació d'aquest curs d'especialització podran exercir la seua activitat exercint el seu treball en l'àrea de programació, infraestructura o consultoria.

<<< Tornar a la portada