L’IVACE concedeix 391.980 euros a l’Ajuntament d’Ondara per a millores de seguretat en les àrees industrials

  • El IVACE concede 391.980 euros al Ayuntamiento de Ondara para mejoras de seguridad en las áreas industriales
  • El IVACE concede 391.980 euros al Ayuntamiento de Ondara para mejoras de seguridad en las áreas industriales
  04/05/2022

L’Ajuntament d’Ondara ha rebut la notificació de la concessió de la subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)  per a escometre la tercera fase dels projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en l’àrea industrial Marjals i Avinguda d'Alacant, i polígon industrial Marjals 5-6-7.

Les subvencions ha estat quantificada en 196.251 euros pel que fa a la seguretat i salut ciutadana dels veïns de l’Àrea Marjals i l’avinguda Alacant; i en 195.729 euros per a Polígon Marjals 5,6,7 Fase III. La primera està dirigida continuar executant el projecte de millora en la mobilitat urbana iniciat en 2019 on destaca la millora viària consistent en la renovació de l'asfaltat de la via, mentre que la segona comporta la instal·lació d’un circuit tancat de televisió connectat amb la Policia Local per a la vigilància en el polígon i l’adequació de carril bici i aparcaments per a bicicletes i patinets, la instal·lació de lluminàries energèticament eficients en l’enllumenat públic i la creació de zones biosaludables a la zona verda, lai instal·lació d'elements de regeneració paisatgística i ambiental, i el directori d'empreses i serveis existents.

“L’objectiu és que l'Ajuntament d'Ondara compte amb els recursos necessaris per a impulsar i completar la tercera fase de les obres de millora dels polígons i àrees industrials” ha afirmat l’alcalde José Ramiro, per a recordar que la iniciativa de tractar de portar endavant aquesta tercera fase va ser aprovada en el ple de febrer per l’equip de govern amb el vot en contra de PP i Ciudadanos.

Així mateix ha incidit en que les xifres del departament d’Activitats Econòmiques avalen i recolzen les actuacions que s'han realitzat emmarcades en els plans IVACE I i II, pel fet que han propiciat la creació d’empreses noves en plena pandèmia. En concret, ha fet al·lusió a que des de 2018 -data d'inici dels plans IVACE- fins a 2022, s'han donat d'alta un total de quaranta nous negocis en aquestes àrees, front a les 19 baixes d'empreses existents en aquest mateix període de temps.

Per a Ramiro “les obres impulsades per a millorar els polígons industrials sufragades per l'IVACE s'han constatat així com un important motor econòmic per al municipi d'Ondara en plena època covid”.

 

 

<<< Tornar a la portada