El Ivace convoca 70 beques remunerades d’especialització en internacionalitzac

El Ivace convoca 70 becas remuneradas de especialización en internacionalización
  20/06/2022

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial publicat la convocatòria de les beques Ivace Exterior. Setanta beques remunerades d’especialització en internacionalització dirigides a persones menors de trenta anys, amb grau universitari, coneixements d’anglés i que no estiguen treballant.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat “l’aposta de la conselleria d’Economia Sostenible per la formació i especialització de les persones joves en una matèria amb grans perspectives de futur com és la internacionalització”.

L’actuació és susceptible de ser cofinançada per Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027 o qualsevol altre fons de la Unió Europea, igual que aquelles operacions que donen suport a la seua realització.

La formació teòrica, orientada a les noves tendències i pràctiques de la realitat actual, consta d’un curs sobre Màrqueting digital orientat a la internacionalització, de 80 hores de durada, així com un curs Superior d’Internacionalització de l’Empresa, de 220 hores de durada.

L’objectiu és proporcionar una visió global de l’activitat empresarial internacional i de l’entorn institucional relacionat amb la promoció exterior i internacionalització de les empreses valencianes.

Les beques tenen un any de durada i inclouen a més formació pràctica que es desenvolupa en les filials d’empreses valencianes en l’exterior.

Les persones interessades trobaran tota la informació en la web www.ivace.es. El termini per a sol·licitar les beques Ivace Exterior finalitza el 29 de juliol de 2022 a les 14.00 hores.

<<< Tornar a la portada