Canfali Marina Alta

La marató de donació de sang de Dénia intenta captar l'atenció dels joves

  • El maratón de donación de sangre  de Dénia intenta captar la atención de los jóvenes
  • El maratón de donación de sangre  de Dénia intenta captar la atención de los jóvenes
  11/09/2019

Se celebrarà el dijous al hall del Centre Social

L'Ajuntament de Dénia i el Centre de Transfusió d'Alacant tornen a organitzar la marató de donació de sang, que enguany arriba a la seva onzena edició. Se celebrarà el proper dijous al hall del Centre Social, en horari de matí i vesprada. Un dels objectius és aconseguir que els joves participie en aquesta acció solidària i imprescindible per salvar la vida d'altres persones. Segons ha explicat Salvador Pérez Llorca, infermer de l'àrea de Promoció i Hemodonació del Centre de Transfusió d'Alacant, falten donants d'entre 20 i 40 anys per tal que prenguen el relleu.

La campanya promocional de la marató utilitza l'estètica i missatges basats en les xarxes socials, inclosos els hashtags i emoticones per tal de captar l'atenció dels joves.

La regidora de Sanitat, Cristina Morera, ha assenyalat que la marEn ató és una "festa de la solidaritat" •, que serveix a més per donar les gràcies als donants per la seua col·laboració. L'horari de donacions serà de 9.45 a 14 hores i de 16.45 a 21 h, amb la finalitat de "facilitar la major afluència de gent possible", segons la regidora. En l'activitat col.laboren Baleària, Electrodomésticos Pineda, Creu Roja, Ràdio Dénia y CANFALI MARINA ALTA. 

Cercar notícies
Agenda