El Misteri de Reis de Gata és declarat Festa d’Interès Turístic Autonòmic

El Misteri de Reis de Gata es declarado Fiesta de Interés Turístico Autonómico
  08/06/2022

El Misteri de Reis de Gata ha fet un pas endavant aquestos dies, desprès que Presidència de la Generalitat Valenciana, a instància de la Direcció General de Turisme, li haja atorgat la declaració de Festa d’Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana. 
Així s’ha publicat hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana que recull la resolució de 2 de juny de 2022 amb el reconeixement a la festa de Reis de Gata.
    D’esta manera s’avança en un procés iniciat amb la declaració de Festa d’Interés Turístic Local primer i en 2015, Festa d’Interés Turístic Provincial, per posar en valor una tradició arrelada en el municipi que té ja una trajectòria història de més de 50 anys. Suposa a més un pas endavant en l’aposta de qualitat, valorant l'esforç realitzat per un nombrós conjunt de persones, més de 300 participants, des de l'Ajuntament fins l'últim col·laborador d'esta festa, per tal d'aconseguir que els Reis Mags de Gata siguen el patrimoni de tot un poble i una de les seues senyes d'identitat.

<<< Tornar a la portada