El màster d’arrossos de Gasterra incorpora les assignatures de sumilleria i sobre l’origen i evolució de l’arròs

El máster de arroces de Gasterra incorpora las asignaturas de sumillería y sobre el origen y evolución del arroz 
  18/06/2019

 

Fer visible els vincles entre la gastronomia i el desenvolupament sostenible ha sigut el motiu pel qual s’ha fet coincidir la presentació del Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada de la Universitat d’Alacant que s’imparteix a Dénia amb la celebració del dia de la Gastronomia Sostenible declarat per les Nacions Unides. En esta segona edició, el màster incorpora noves assignatures, com la de sumilleria i la relacionada amb l’origen i evolució de l’arròs, i amplia el número de visites formatives i la participació de cuiners de prestigi reconegut.

        Les classes començaran al mes d’octubre i el termini d’inscripció, previ a la matrícula, estarà obert fins el 15 de setembre. Com en la primera edició, es donaran vàries beques des dels ajuntaments de Dénia, Benidorm, Torrevieja, Altea, Pego i Alacant i també des de la Càtedra Carmencita. En el cas de l’Ajuntament de Dénia, com ha explicat l’alcalde, Vicent Grimalt, s’atorgaran dos beques –una sènior i l’altra júnior- de vora 4.000 € cadascuna.

<<< Tornar a la portada