El nou pla d'ocupació de Xàbia ofereix 43 llocs de treball en distintes àrees

El nuevo plan de empleo de Xàbia ofrece 43 puestos de trabajo en distintas áreas
  23/01/2023

Aquest dilluns 23 de gener s'obri el termini del nou pla d'ocupació social que impulsa l'Ajuntament de Xàbia i que oferirà 43 llocs de treball. D'ells, 22 són de peons de comeses vàries i altres quatre d'oficials amb els quals es crearan unes brigades multifuncionals que treballaran en la prevenció d'incendis forestals. El grup realitzarà a més labors d'adequació de parcel·les i zones verdes municipals o manteniment d'espais i edificis públics. Altres 13 places es destinaran a labors de conserge o vigilant i altres quatre d'operaris de neteja per a edificis municipals. 
    Els contractes són per a tot el 2023 i les sol·licituds poden presentar-se fins al 17 de febrer en el registre (oficina d'Atenció al Ciutadà) o via sede electrònica. 
    L'alcalde, José Chulvi, ha destacat la continuïtat de l'Ajuntament de Xàbia en tota la legislatura impulsant aquest tipus d'accions per a oferir ús de manera directa. En total s'han invertit al voltant de 4 milions d'euros i signat 171 contractes en aquests últims quatre anys. Una fórmula molt positiva, ha assenyalat Chulvi, que té un doble benefici: a més de l'econòmic i anímic que suposa per al propi contractat i la seua família, també per a la població “perquè són treballadors que fan tasques que milloren la imatge de Xàbia, la prevenció d'incendis o l'atenció al ciutadà”. 
    Tant Chulvi com el regidor d'Hisenda i Foment Econòmic, Ximo Segarra, han posat en relleu els recursos que està dedicant Xàbia a aquestes polítiques de suport social i a les mesures de resposta a la crisi econòmica per la inflació generalitzada que ha llançat per a enguany.
    La regidora de Personal, Pepa Gisbert, ha apuntat que en el 2022 l'Ajuntament va contractar 91 persones a través de convocatòries municipals i autonòmiques, la qual cosa suposa “una inversió forta i també un esforç tremend per a organitzar les bases i processos de selecció”.

<<< Tornar a la portada