El Paidos acusa la falta de punteria enfront del Pilar de València (1-5)

El Paidos acusa la falta de puntería frente al Pilar de Valencia (1-5)
  19/02/2023

El Paidos Mar Dénia de Divisió d'Honor Juvenil va pagar car la seua falta de punteria en el partit corresponent a la jornada 21 i que li va enfrontar a casa al Pilar de València, un equip situat en la zona temperada de la classificació. El conjunt local va eixir ben posicionat en l'arrancada de partit i va buscar les seues opcions al contraatac. De fet, el Paidos va disposar de fins a tres ocasions clara que no va saber aprofitar, fins que es van avançar els visitants en el minut 8. Poc després va arribar el segon del Pilar amb el qual es va aconseguir el descans.
    En el primer minut de la segona part Javi Monserrat va recordar distàncies, la qual cosa va fer pensar en la remuntada. Sobretot després dels bons moments dels deniers, que de nou van disposar de clares ocasions per a marcar. Però de les opcions d'empatar es va passar al 1-3 en el minut 29, la qual cosa va suposar una maçada per als col·legials, que es van sumar en el desconcert. El Pilar encara va tindre ocasió de marcar dos tants més davant un equip desesperat.
    En la pròxima jornada el Paidos Dénia es desplaça a Elda, el diumenge 26 a les 12.30 hores, per a enfrontar-se a l'equip local.