Canfali Marina Alta

El Pla Provincial d’Obres i Serveis 2019 inclou les millores de l’entrada oest al casc urbà d'Ondara

El Plan Provincial de Obras y Servicios 2019 incluye las mejoras del entrada oeste al casco urbano de Ondara
  03/12/2019

La Diputació destinarà 337.600 euros a condicionar l’accés als vianants

 

L’últim plenari ordinari de l’Ajuntament d’Ondara ha tingut com a punt més destacat l’informe de l’alcaldia de la  inclusió de les millores de l’entrada oest al casc urbà en el Pla Provincial d’Obres i Serveis 2019. L’alcalde, José Ramiro, ha detallat que la inclusió comporta que el projecte quantificat en 450.000 euros siga finançat per la Diputació d’Alacant en un 75% per a habilitar un accés per a vianants compatibilitzant la seguretat, funcionalitat i accessibilitat universal amb una millora ambiental.

“El recorregut proposat pels vianants des de l’entrada oest del nucli urbà fins a arribar al centre del poble és el més directe, i es troba actualment en un millorable estat funcional, estètic, paisatgístic i ambiental” ha manifestat per a advertir que es considera com a valor afegit el seu trajecte al costat del barranc, pel fet de proporcionar un espai obert i continu de gran potencial vertebrador com a recorregut per a vianants.

En concret, l’actuació que te un termini de 10 mesos d’execució comença des de la pròpia zona verda existent al carrer Picasso, i que conforma l'entrada per a vianants des de la zona de Pamis i Poliesportiu. A banda, les obres de millora comprendran la remodelació de l'aparcament situat al carrer Picasso, amb una millora ambiental i paisatgística conseqüent amb el seu entorn al costat del barranc. El recorregut continua pel passatge junt al barranc que comença en l’avinguda Dr. Fleming i continua fins al carrer Pintor Segrelles, pel fet de considerar que aquest passeig no ofereix actualment cap funcionalitat i no està en bones condicions.

Cercar notícies
Agenda