El ple ordinari de l’Ajuntament d’Ondara aborda les carències de la ITV comarcal instal·lada al municipi

El ple ordinari de l’Ajuntament d’Ondara aborda les carències de la ITV comarcal instal·lada al municipi
  29/11/2023

L’Ajuntament d’Ondara eleva al ple ordinari d’aquest dijous 30 de novembre la proposta de moció sobre el funcionament de l’estació de inspecció tècnica de vehicles de la comarca, ubicada a Ondara on s’insta a la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme a prendre les mesures necessàries per a què funcione adequadament de manera immediata.

La iniciativa, preveu donar-se trasllat a la resta de consistoris de la Marina Alta per a debatre-la i aprovar-la per tal unir esforços de cara a comptar amb una infraestructura necessària per al manteniment i la seguretat dels vehicles tant industrials com d’ús particular.

            Segons es detalla en la moció “fa temps que resulta molt complicat per als ciutadans de la comarca aconseguir una cita per a passar la ITV del seu vehicle, però en els últims mesos s'ha convertit en una cosa impossible”. Així mateix s’incideix en que “les persones amb menys capacitat econòmica mantenen el seu vehicle com poden, així com una gran majoria de professionals autònoms que a més han de passar el control cada sis mesos, però a tots els resulta molt difícil aconseguir una cita per a passar la ITV del seu vehicle, havent d'acudir a altres estacions amb menys col·lapse fora de la comarca, la qual cosa suposa per a molts una pèrdua d'hores del seu treball”.

En això han apuntat que l’estació d'ITV d'Ondara no ofereix cites ni al novembre ni al desembre; ni per internet, ni per telèfon, ni físicament. Panorama que abasta la també a gener on tampoc hi ha cites disponibles ni opcions, la qual cosa, segons afirmen “suposa un caos per als usuaris del servei, ja que aquesta comarca necessita una estació d’ITV que funcione, que es puguen aconseguir cites ràpidament”.

 

<<< Tornar a la portada