Canfali Marina Alta

El ple de Dénia aprova una modificació de crèdits per assumir l'augment de sous i altres despeses

  • El pleno de Dénia aprueba una modificación de créditos para asumir el aumento de sueldos y otros gastos
  • El pleno de Dénia aprueba una modificación de créditos para asumir el aumento de sueldos y otros gastos
  • El pleno de Dénia aprueba una modificación de créditos para asumir el aumento de sueldos y otros gastos
  28/06/2019

El ple de Dénia ha aprovat este divendres una modificació de crèdits per valor de 1.140.000 euros, amb càrrec al romanent de tresoreria. Amb aquests diners, l'Ajuntament assumirà l'augment dels sous de l'alcalde i els regidors alliberats per al que queda d'any així com les indemnitzacions econòmiques per assistència a òrgans col·legiats, que també s'han incrementat. Aquest punt  s'ha aprovat amb els únics vots favorables del PSPV ja que el PP s'ha abstés i la resta de grups han dit que no.

El regidor d'Hisenda, Paco Roselló, va explicar que la modificació de crèdits permetrà el pagament de factures pendents de 2018 i d'algunes inversions per al departament de Medi Ambient i per l'Oficina d'Innovació.

Des de Compromís, Rafa Carrió va tornar a expressar el seu desacord amb les pujades de les retribucions de l'alcalde i els regidors, que ha xifrat en 353.800 euros per al que queda d'any. Ha assenyalat que aquest tipus de modificacions pressupostàries són possibles gràcies no només al fet que "Paco Roselló és un bon regidor" sinó "als bons resultats dels quatre anys de govern de Compromís i el Partit Socialista". Segons la seua opinió, es podrien haver adoptat altres mesures, com la reducció de l'endeutament o arreglar carrers. I es va preguntar "si les polítiques del Partit Socialista Obrer Espanyol són treballar per les persones i per a què persones o només per als polítics".

Per la seua banda, el regidor del PP José Antonio Cristóbal es va referir als diners que cal pagar a l'empresa que va quedar en segon lloc en el concurs de les obres de remodelació del castell a causa d'un error en el procés d'adjudicació i va preguntar si es han pres mesures perquè aquest fet no es repeteixa.

Gent de Dénia va justificar la seva posició contrària a que no s'ha acceptat la seva sol·licitud perquè els secretaris de grup amb menys de tres regidors tinguen contracte a jornada completa i no a mitja, com es va aprovar la setmana passada.

Cercar notícies
Agenda