El PP de Gata tractarà de frenar la pujada d’impostos i taxes amb al·legacions formals i recollida de firmes

El PP de Gata tratará de frenar la subida de impuestos y tasas con alegaciones y recogida de firmas
  22/11/2023

El Partit Popular de Gata clama contra la pujada d’impostos i taxes que ha acordat el govern municipal, format per Compromís i PSPV, amb la que s’ha “iniciat la vía de destrucció del nostre poble”. Els populars adverteixen que aquestes pujades “massives d’impostos van en contra de l’interés general, ja que aquestes generen desigualtat entre els nostres veïns i els ciutadans d’altres pobles amb menys pressió fiscal, i que en l’actual situació de crisis econòmica derivada de l’increment dels preus, sols fan que minvar el poder adquisitiu de les famílies del nostre poble”. 

Entre les mesures que apunten els populars figuren la pujada de l’IBI, del 0,76% al 0.95%, la de la taxa de basura i la de l’impost als vehícles de tracció mecánica, “les quals s’uneixen a la ja pujada del preu de l’aigua o de la taxa d’esports, entre altres, i tot això, sense facilitar la documentació, en temps i forma a aquest grup municipal, per tal d’evitar un debat democràtic”. 

A pesar de tot això, “aquest Grup Municipal, amb l’objectiu de defensar els seus inteteresos, els anuncia a través de la present comunicació que a partir d’aquest moment activa tots els mecanismes, polítics, jurídics e institucionals per tal de frenar aquesta pujada massiva d’impostos, donada que la mateixa encara es pot parar”. 

“És per això”, continuen els populares, “que junt amb les alegacions que es presentaran, en el termini corresponent i que tenen com a objectitu frenar aquesta pujada d’impostos prevista per al 2024, iniciem una campaña de recollida de firmes per tal de que les nostres posicions conten amb el seu suport”. 

“La nostra feina es la representación i defensa de l’interés general, no mirem a la ciutadania com a votants, sino com a persones amb les seues inquietuds, problemes i esforç diari per tal de seguir endavant, i per aixo, demanem, en aquest moment decisiu, la seua col.laboració e implicació per a la salvaguarda del futur del nostre poble, amb l’objectiu de defensar les oportunitats presents i futures. No hem de resignar-nos a una pressió fiscal sense precedents, al contrari, anem a treballar per ser un poble fiscalment amable, per tal de captar inversions, ser competitius i guanyar el futur tots junts”, conclou el comunitat que ha fet públic el PP de Gata.

<<< Tornar a la portada