El PP diu que els accidents en el TRAM són el resultat de la "xapussa" que va fer el govern del Botànic

El PP dice que los accidentes en el TRAM son el resultado de la “chapuza” que hizo el gobierno del Botànic 
  15/02/2024

El  PP de Dénia ha manifestat que “la tranviación del TRAM al seu pas per Dénia demostra com el Botànic cap a les coses, de xapussa en xapussa. Primer el pont que no suportava el pes dels trens i ara els accidents a Dénia”, segons ha declarat Carlos Barona. Al seu juí, “el servici que proporciona el TRAM és insuficient per a Dénia i la comarca ja que invertir eixa quantitat de diners perquè vesprades tres hores a arribar a Alacant és tirar els diners. I d'això entenien molt en el Govern de Ximo Puig”. 

El PP s'ha posat en contacte amb la Conselleria d'Infraestructures per a traslladar-los la preocupació que estan provocant estos accidents en la ciutadania. Segons Barona, a València s'estan buscant solucions als problemes de seguretat en la línia del trenet. “Són conscients que el projecte era molt millorable i des del dia un que van arribar a la Conselleria, l'han tingut en l'agenda de treball”, explica Barona.

A més, els populars sol·licitaran l'informe de seguretat que va emetre l'Ajuntament de Dénia, que va ser necessari per a poder obrir la línia al públic. El regidor no entén que fora positiu i de fet “s'han hagut de realitzar millores de seguretat, ajustos en els semàfors i aplicació de noves mesures”. 

<<< Tornar a la portada