El Prado d’Ondara albergarà un mercat de la terra i artesania el primer dissabte de cada més

El Prado d’Ondara albergarà un mercat de la terra i artesania el primer dissabte de cada més
  01/10/2018

 

L’Associació de Comerciants d’Ondara (ACO) assumeix l’organització.

 

L'alcalde d'Ondara i responsable de l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme, José Ramiro, ha presentat aquest matí el Mercat del Prado de la terra i artesania com la nova proposta per a dinamitzar l'activitat comercial, turística i d'oci al municipi. Aquesta proposta te previst celebrar-se a eixe lloc emblemàtic pel comerç de proximitat des d’aquest dissabte, tots els primers de cada mes des d'octubre fins maig, en horari de 16 a 20.30 hores.

       Ramiro ha esta acompanyat pel president de l'Associació de Comerciants i Empresaris (ACO) d'Ondara, Juanjo Mahiques, que ha assumit l’organització i per Jordan Labios, que impartirà les visites guiades. “L’objectiu d'aquesta proposta és donar-li vida a un mercat de referència com és el Prado, al mateix temps que posar en valor la producció de proximitat d'artesania, agricultura i alimentació", ha afirmat Ramiro.

       Per la seua banda, el president d’ACO ha justificat la iniciativa  per a oferir un aparador per al dissabte a la vesprada, quan hi ha menys propostes que un diumenge al matí, i els comerços d'Ondara estan oberts. La proposta, segons ha detallat, es completarà amb diverses activitats dirigides a públic infantil i familiar com jocs tradicionals, pintacares i altres que estaran a càrrec dels Festers de la Soledat 2019 i Cort d'Honor 2019.