El premi inaugural “Amb veu de dona” d’Ondara guardona la implicació social i laboral de Paqui Soler

El premi inaugural “Amb veu de dona” d’Ondara guardona la implicació social i laboral de Paqui Soler
  05/03/2024

La Regidoria d’Igualtat d’Ondara ha fet públic l’elecció de Paqui Soler i Mas com a primera destinatària del premi “Amb veu de dona” com a reconeixement públic cap a la seua implicació social i el treball desempenyorat com a regent del bar del trinquet municipal.

        Segons la nota remesa, Soler rebrà la distinció aquest diumenge a les 19 hores en la Casa de Cultura en una cerimònia emmarcada dins de la programació de la I Fira Feminista d’Ondara amb motiu de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

 

LLIURAMENT DINS DE LA I FIRA FEMINISTA

 

“En aquesta primera edició dels premis “Amb veu de Dona”, volíem donar especial reconeixement a dones que durant anys de la seua vida han dedicat temps, esforç i feina a fer del nostre poble, un poble viu; a continuar amb les nostres tradicions i cultura, i també a preservar allò que ens identifica, i Paqui és l’exemple perfecte” ha argumentat la regidora d’Igualtat, Nerea Mallol.

En eixa dinàmica, ha justificat que el lliurament dels primers premis «Amb Veu de Dona» són per reconèixer a una dona o col·lectius de dones del poble, per la seua trajectòria i implicació en aspectes culturals, tradicional o socials i suposarà la cloenda de la referida fira feminista que abastat tot el cap de setemana. Fira que, segons ha incidit Mallol, compta amb una programació organitzada des de l’Ajuntament “amb l'objectiu de donar suport i visibilitzar el feminisme i crear una xarxa intergeneracional local i comarcal al respecte”.

L’acte tindrà com a epíleg el concert de Quatre Sons titolat “Música en clau de dona”.

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada