El primer Concurs per a Dolçaina del Verger coneixerà dissabte el guanyador

El primer Concurso para Dulzaina del Verger conocerá sábado el ganador
  16/12/2021
La Casa de Cultura acollirà un concert amb les obres finalistes i l’estrena de l’obra Aprendre, dedicada a Pau Agulló i a les persones amb diversitat funcional


El primer Concurs per a Dolçaina Solista i Petits Ensembles del Verger coneixerà dissabte el nom del seu guanyador, durant el transcurs d’un acte que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 19 hores, amb diverses interpretacions. El concurs ha organitzat conjuntament per l’ Espai de Música Jove, Tocant i Rodant i l’Ajuntament, amb la intenció de “contribuir i aportar el seu gra de sorra al creixement i desenvolupament dels intèrprets solistes de dolçaina”.
    Durant l’acte s’escoltaran les obres finalistes, les quals es podran votar per a donar el premi del públic. També s’interpretarà una adaptació per a l’ocasió de la Balada per dolçaina, tabalet i orquestra. A més s’estrenarà Aprendre, l’obra per a veu, dolçaina, tabal i Quintet de Metalls que Tocant i Rodant ha encomanat a Jose Rafael Pascual Vilplana, i que està basada en el poema que porta el mateix nom. Aquesta peça està dedicada a Pau Agulló i a les persones amb diversitat funcional i dependents. 
 

<<< Tornar a la portada