El PSPV d’Ondara aposta per un programa electoral “que aborde la realitat de la política davant d’un PP que només ven ficció”

  • El PSPV d’Ondara apuesta por un programa electoral que “que aborde la  realidad de la política ante un PP que solo vende ficción”
  • El PSPV d’Ondara apuesta por un programa electoral que “que aborde la  realidad de la política ante un PP que solo vende ficción”
  18/05/2023

La candidatura socialista d’Ondara ha iniciat la primera setmana de campanya electoral de cara al 28 M amb el repartiment casa per casa del seu programa de progrés per part de militants i simpatitzants amb la intenció de traslladar a la ciutadania el gruix de propostes que el PSPV-PSOE ha projectat per a l’etapa 2023-2027.

Segons ressalten en una nota, el referit programa ha estat vertebrar al voltant de directives per a aconseguir el que qualifiquen com una Ondara transformadora, dinàmica, eficient, sostenible, empàtica, activa, amable i, sobretot, viva. “Set eixos que guien un programa basat en l’aval de l’experiència quant a gestió municipal i que prioritzen les tasques i reptes del dia a dia i no la fotogènia de projectes faraònics que acaben hipotecant la hisenda del veïnat i que no tenen cap altre objectiu que el de desvirtuar el que és una gestió responsable i sostenible de l’àmbit públic” ha explicat el candidat socialista a l’alcaldia, José Ramiro.

Per a l’actual alcalde el fet de presentar aquest ideari domicili per domicili és un resum de la vocació de proximitat que ha guiat la fulla de ruta socialista durant les dues últimes legislatures al capdavant de l’Ajuntament d’Ondara. Segons apunta “aquesta visió propera i de servei públic és el que ens motiva a lliurar casa per casa un programa que està concebut a partir del diàleg i la baremació de les iniciatives pertinents, necessàries, pel que fa a la qualitat de vida i benestar del nostre veïnat”.

Des del PSPV ondarenc han apel·lat a la conjuntura social des d’iniciatives com un pla de creació de vivenda social, així com la cessió de terrenys per a la construcció de vivenda pública. A banda, el l’àmbit de dotacions esportives contempla, entre d’altres mesures, la creació d’un nou camp de Futbol 8, així com la creació de pistes esportives 3x3 (Futbol-Bàsquet) disseminades dins la població.

Un altra qüestió destacable de les propostes de cara a les eleccions del 28M és l’aposta per la recuperació de la gestió pública de l’aigua i l’habilitació d’una oficina d’Atenció al consumidor atès el volum demogràfic que ha assolit la població.

A nivell patrimonial destaca la rehabilitació del Molí Coví com a Museu Etnològic així com la finalització de l’àrea recreativa adjacent i respecte a promoció econòmica es redreçarà la “Fira de Fires des de 1690” amb la creació d’un comissionat a per a donar-li un nou impuls i organització de l’esdeveniment; a més, es continuarà gestionant l’Espai Català com a pol d’atracció de talent i emprenedorisme.

 

MITING AQUEST DIVENDRES

 

Segons ressalta Ramiro, totes aquestes iniciatives s’emmarquen en un programari amb un total de 88 propostes per al període 2023-2027 amb què els socialistes ondarencs pretenen donar continuïtat al procés de redreçament local que iniciaren el 2015 en arribar a l’Ajuntament d’Ondara. “El nostre programa progressista aposta per la realitat de la política davant d’un PP que només ven ficció, ja que sempre ens ha interessat culminar, pas a pas, els projectes del dia a dia que no marejar la ciutadania amb projectes utòpics que sempre acaben sent fum”.

        El programa serà donat a conèixer aquest divendres en el míting que el PSPV d’Ondara ha organitzat a la plaça Major a les 20.30 hores, en el que han confirmat la presència de l’actual conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, per a introduir la candidatura a l’alcaldia de José Ramiro.

 

 

<<< Tornar a la portada