El Sant Vicent 2024 de Benidoleig presenta a Somnis, Rumbados i la Muixeranga de la Marina Alta com a reclam musical

El Sant Vicent 2024 de Benidoleig presenta a Somnis, Rumbados i la Muixeranga de la Marina Alta com a reclam musical
  30/03/2024

L’Ajuntament de Benidoleig ha optat per un reclam musical potent per a ambientar l’edició 2024 de la fireta de Sant Vicent a la Cova de les Calaveres com a tradicional acomiadament de les festes de Pasqua a la comarca. En concret, el cartell barreja diferents estils com el flamenc fusió de Rumbados i , el folk de les dolçaines i tabals que acompanyen a la Muixeranga de la Marina Alta el diumenge 7 d’abril i les ranxeres i la música lleuger i ballable de Somnis el dilluns 8 en la jornada central de la festivitat.

 

UN PORRAT EVOLUCIONAT CAP A FIRETA

 

        La fireta, recolzada des del punt de vista gastronòmic per la barraca de la Comissió de Festes 2024 i pel bar de la Cova, compta a més amb atraccions infantils i paradetes variades de regals, artesania, alimentació i bijuteria. Tot això com a versió actualitzada del tradicional porrat que es va institucionalitzar a finals de la dècada dels cinquanta, que al remat resultara determinant per a fer de la Cova de les Calaveres un dels principals destins turístics-culturals de l’interior de la Marina Alta que roman fins a l’actualitat

        L’agenda i horaris de l’esdeveniment són els següents:

 

DIUMENGE 7 D’ABRIL

-A les 11 h.: Obertura i passeig pel recinte de la fireta i distracció per

les paradetes.

-A les 12.15 h.:  Actuació de Rumbados. Flamenc fussió i rumba, ritme i alegria!

-A les 16.45 h.:  Contacontes “El Tragasueños”, a càrrec de Hannah Alba de Petrer. Una història màgica i fantàstica en castellà sobre el coratge, la solidaritat, l’amistat i l’amor.

        -A les 18.15 h.: Actuació de la Muixeranga de la Marina Alta. Exhibició de torres humanes en directe a l’estil tradicional valencià.

 

DILLUNS 8 D’ABRIL

        -A les 11 h:  Obertura de fireta i distracció per les paradetes.

-De 12 a 14 hores i de 16 fins al tancament de la fireta: Cançons amb el grup musical Somnis per a ballar.

<<< Tornar a la portada