El “Sopar de la fam” d’Ondara reuneix a més de 320 assistents en solidaritat amb Mans Unides

  • El “Sopar de la fam” d’Ondara reuneix a més de 320 assistents en solidaritat amb Mans Unides
  • El “Sopar de la fam” d’Ondara reuneix a més de 320 assistents en solidaritat amb Mans Unides
  04/03/2024

Una recaptació de 3.579,2 euros en la que la parròquia de Santa Anna com organitzadora encara estar rebent donatius, ha estat el balanç solidari del refermat “Sopar de la fam” d’Ondara amb destinació a Mans Unides.

        L’esdeveniment, que ha congregat a 230 persones a l’edifici d’El Prado, comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament i empreses com Pico interiorisme, Floristeria Blau, Saló Eos, Vinalia, Rosa la Furiona, Manolo Fotògraf, Adm. Loteria, Twelve Beauty, Servicolor, Calçats Dora, Passicos, Ca Paquitina, Ondara Òptics, Desigual, Restaurant Oasis, Rebost de Mari, Bodegas Aguilar, Muebles Escrivá, Salón California (Peluqueria), Salón de belleza Paradis, Bar Centro Social, Somriures, Cafeterias Andreu, Laura Lucas estètica, Op Broker Seguros Oliver, Blat i farina, Peluquería Elena, Jaime Mut- Abonos, insecticidas, D’Estarca Cortines, M'agrada, Associació Ntra. Sra. de la Soledat, Pastisseria Victoria, Restaurante Valero, Eclipse Salón de Belleza, FarmaOndara i Joieria JJ.

        A tota aquesta mostra del teixit empresarial que ha cedit diferents regals per a la rifa, el rector Ximo Silvestre ha agraït la seua sensibilitat amb una iniciativa, que ha emmarcat “en el temps de la quaresma i en la imminent celebració de la Setmana Santa ondarenca”. En això s’ha congratulat de la resposta veïnal a aquesta arrelada cita solidària que feia molts anys que no es celebrava al municipi, que la parròquia s’ha implicat en la seua recuperació.  

 

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada