El taller d’ocupació Et formem llega a Ondara el parc “El Caragol” en la zona de Tossals

  • El taller de empleo Et formem lega a Ondara el parque “El Caracol” en la zona de Tossals
  • El taller de empleo Et formem lega a Ondara el parque “El Caracol” en la zona de Tossals
  24/05/2022

La cloenda del taller d’ocupació “Et Formem - Ondara apostem pel teu futur V” ha permès certificar com a llegat la creació del parc El Caragol en la zona Tossals, després de dos fases desenvolupades de desembre de 2020 a maig de 2021 i de maig de 2021 a maig de 2022 en les que han participat una vintena d’operaris amb dificultats per a la seua inserció laboral.

Aquest àmbit d’actuació dels alumnes de jardineria, ha estat complementat pel forestal amb diferents treballs portats a cap en el Parc municipal de Segària i en la serra homònima com la poda, tala, clares i aclarides de les masses forestals arbòries i arbustives; obertura i manteniment de vies forestals i sendes. Tot això a banda, de treballs de correcció hidrològic i repoblació forestal; amb arbusts i arbres autòctons, sembra i plantació; control fitosanitari forestal en plantes, sòls i instal·lacions, i maneig de tractors forestals.

        La iniciativa ha  comptat amb una subvenció de 240.206,40 euros per a la primera fase, i 482.716,80 euros per a la segona, concedides pel  Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.     

L’acte de lliurament de certificats de professionalitat, celebrat a la Casa de Cultura, ha comptat amb la presència en el que els participants han rebut el seu corresponent diploma. En l’acte de cloenda han participat la directora general de Formació i Ocupació del Labora, Rocío Briones, junt amb el tècnic de seguiment Samuel Sánchez, junt a una delegació municipal encapçalada per l’alcalde, José Ramiro; la regidora de Personal, Raquel López, i el de Medi Ambient, Pere Picornell.

        Segons Ramiro, “ Labora ha apostat per Ondara per a dur a terme aquests cursos formatius, i Ondara aposta per la seva gent, la qual ha realitzat un treball magnífic que té un impacte real en el municipi". Per la seua banda, Rocío Briones ha aprofitat per remarcar la importància de les institucions Labora, que aposten per l'ocupabilitat formativa, la qual és la base per a un creixement dinàmic, donat suport aquelles persones que més ho necessiten.

 

 

<<< Tornar a la portada