El túnnel del terror torna a Dénia per celebrar Halloween

El Túnel del Terror vuelve a Dénia para celebrar Halloween
  25/10/2022

El Túnel del Terror torna per a celebrar Halloween

 

Les activitats organitzades per Joventut es completen amb animació musical per als més xicotets i un joc de Cluedo

 

La Regidoria de Joventut porta de nou una programació carregada d'activitats per a celebrar Halloween.

Per a començar, el divendres 28 i el dissabte 29 d'octubre les instal·lacions de l'espai de Joventut (Ronda Murallas, 42) es convertiran en l'escenari d'un crim a resoldre. El joc de Cluedo “El que aguaita a les aules” començarà amb una sessió d'espiritisme per a contactar amb alumnes de l'antic institut de formació professional atrapats en l'edifici. Per grups d'entre 15 i 20 persones, els investigadors tractaran de conéixer el misteri que embolica les aules.

El divendres 28 hi haurà quatre sessions, des de les 20 hores fins a la mitjanit, recomanades per a majors de 16 anys. Mentre que el dissabte 29 es faran 3 sessions, d'11 a 14 hores, i altres 2, des de les 17 a les 20 hores, dedicades al públic més jove (majors de 10 anys). I a la nit, per a participants majors de 16 anys, hi haurà 3 sessions entre les 21 i les 0.00 hores. Cada passada té una duració aproximada de 45 minuts.

L'activitat està pensada per a persones entre els 10 i els 60 anys; els menors de 14 hauran d'anar acompanyats d'un adult. Per a acudir l'única cosa que cal fer és inscriure's mitjançant trucada telefònica al 638 540 773.

El dilluns 31, per als més atrevits, la regidoria torna a portar el Túnel del Terror, després del parèntesi produït per la crisi sanitària de la Covid-19.

El recorregut començarà en la plaça del Consell, on es formarà la cua de participants; després, passat el túnel, el circuit continuarà per l'espai de Joventut per a finalitzar a la porta principal.

Es realitzaran dos passes; un per a famílies (menors de 14 anys acompanyats d'un adult) i majors de 14 anys, de les 17 a les 19 hores; i un altre únicament per a majors de catorze anys, de les 22 a les 00.30 hores. Les cues es tancaran a les 19 hores en el primer passe i a les 00.30 hores en el segon. Els grups aniran entrant de 30 en 30 persones.

Els més xicotets podran gaudir de l'animació prevista en la plaça del Consell, amb una minidisco de música i coreografies, prevista de 19 a 20 hores.

Per motius de muntatge, el túnel i les instal·lacions de Joventut romandran tancades el dilluns 31 des de les 9 del matí.

 

<<< Tornar a la portada